Nieuws - Miss Gay Holland

Organisatoren Miss Gay Holland: “Eigenlijk hebben we iedere dag kippenvel!”

Vandaag, zaterdag 18 mei, is de laatste dag om een stem te laten horen. Waarvoor? De enige echte Miss Gay Holland verkiezing! Connie en Monique van der Maas (32 jaar samen en 21 jaar getrouwd) organiseren al negen jaar samen deze Missverkiezing.

lees verder

Jo enny is geen transgender, ze is een gelukkige vrouw

Zoals aangekondigd in de lokale pers zit Jo enny om 19.00 uur klaar in eet- en feestcafé ’t Pleintje voor een meet & greet met haar dorpsgenoten. Ze is de ravissante vrouw in luipaardbroekpak, de lange blonde haren nog warm van de stijltang. Afgezien van haar naam is er weinig ingewikkelds aan Jo enny, maar als transgender legt ze vanavond graag uit waarom ze is wie ze is, en hoe dat zit – ze woont samen met Ad en na de zomer trouwen ze in de katholieke kerk, bijzonder want ‘als ik een kerk binnenkom valt onze lieve heer van het kruis’.

lees verder

‘Meer tolerantie en begrip’

‘In deze tijd moeten transgenders gewoon geaccepteerd worden.’ Was getekend, Jo enny Vosman uit Dussen.

Jo enny Vosman vindt dat de foto bij dit artikel vooral glamorous moet zijn. Met een glaasje ‘bubbels’, in chique setting bij restaurant De Koppelpaarden misschien? Ze doet tenslotte mee aan een missverkiezing. “Natuurlijk doe ik mee om te winnen”, vertelt de 48-jarige Dussense. “Maar meedoen is minstens zo belangrijk.” Jo enny doet mee aan de verkiezing Miss Gay Holland 2019, georganiseerd door Stichting Pink Promiss.

lees verder

Miss Gay Holland 2019

'Sinds 2011 organiseert stichting PINK Promiss de enige officiële Miss Gay Holland verkiezing met als doel meer zichtbaarheid en acceptatie te geven aan de lesbische vrouwen in Nederland. Dit jaar staat in het teken van diversiteit, en ook stichting PINK Promiss heeft als doelstelling meer diversiteit en maatschappelijke acceptatie van de LHBTI community te creëren door het taboe rond de LHBTI community te doorbreken, meer bekendheid te geven aan de LHBTI en te strijden voor meer tolerantie.

lees verder

Wie wordt Miss Gay Holland 2019?

Er kan gestemd worden vanaf 27 april 2019 via: info@missgayholland.nl t/m zaterdag 18 mei 2019.

Op zaterdag 25 mei 2019 vindt de bekendmaking van Miss Gay Holland 2019 plaats.

Op zaterdag 8 juni zal de “Huldiging van de nieuwe Miss Gay Holland 2019” plaats vinden tijdens de PRIDE in Den Haag.

Het is de zevende keer dat de verkiezing wordt georganiseerd. De nieuwe Miss Gay Holland zal de LHBT-community onder de aandacht brengen bij het grote publiek. Organisator van de verkiezing Stichting Pink Promiss strijdt al jaren voor meer tolerantie en maatschappelijke acceptatie. Met de verkiezing proberen zij nationale bekendheid te geven aan de LHBT-community. Ook dit jaar kan je kans maken op de titel Miss Gay Holland. “De finalisten zijn wie ze zijn. Het zijn finalisten die een statement willen maken, maar ook willen strijden voor de felbegeerde titel van Miss Gay Holland 2019”

Nieuws Miss Travestie Holland 2019


Wie wordt Miss Gay Holland 2018?

Op 24 april vindt de bekendmaking van Miss Gay Holland 2018 plaats. Het is de zesde keer dat de verkiezing is georganiseerd. De nieuwe Miss Gay Holland zal de LHBT-community onder de aandacht brengen bij het grote publiek.

Organisator van de verkiezing Stichting Pink Promiss strijdt al jaren voor meer tolerantie en maatschappelijke acceptatie. Met de verkiezing proberen zij nationale bekendheid te geven aan de LHBT-community. Ze zeggen over de tien finalisten die dit jaar kans maken op de titel Miss Gay Holland: “De finalisten zijn wie ze zijn. Het zijn finalisten die een statement willen maken, maar ook willen strijden voor de felbegeerde titel van Miss Gay Holland 2018.”

Volg ons via:

© Copyright 2018 Stichting Pink Promiss - All rights reserved. Powered by Xenodesign