Miss Gay Holland

Welkom bij de enige officiële Verkiezing van Miss Gay Holland

Lesbian Gay, Bi Transvrouw, Transgender met vrouwelijke uiterlijkheden, Faux Queen, Drag King of een vriendin?

Wie wordt Miss Gay Holland© en wie gaat een jaar lang de Gay Scene promoten?

Wij zetten ons met de verkiezing van Miss Gay Holland oa in om het taboe rond de LHBTI - community te doorbreken. Met de Nationale Online Verkiezing van Miss Gay Holland, proberen wij landelijk bekendheid te geven aan de LHBTI en strijden wij voor meer tolerantie en maatschappelijke acceptatie.

Wij zijn op zoek naar kandidaten, die laten zien wie ze zijn, die vooral zichzelf zullen zijn, stralen en trots zijn op wie ze zijn. Kandidaten die een Statement willen maken maar ook willen strijden voor de fel begeerde titel van Miss Gay Holland(jaartal). Vul dan je eigen inschrijfformulier en quitclaim in.

Ook dit jaar willen we de mogelijkheid geven dat je iemand kan voordragen als kandidaat voor de verkiezing Miss Gay Holland(jaartal). Ken jij iemand die de Titel Miss Gay Holland(jaartal) zeker verdient en wil je die voordragen? Geef de naam door van de persoon die jij wil voordragen als kandidaat en de reden voor het voordragen. Stuur dan jouw gegevens en de voordragen-gegevens even op via het voordraag-formulier. Duidelijk aangeven dat jij die persoon wil voordragen als kandidaat! Wij zullen contact opnemen met de voorgedragen kandidaat.

Wij proberen dit jaar groots naar buiten te treden met de Nationale Online Miss Gay Holland Verkiezing.

De Online verkiezing Miss Gay Holland(jaartal), zal via de website: www.missgayholland.nl en via de Social Media plaats vinden. Dit betekent, geen voorronden in badpakken en avondjurken!

Schrijf je in, lees de Voorwaarden, vul de Quitclaim in en Upload je leukste foto, makkelijker kan het niet!

Volg ons via:

© Copyright 2018 Stichting Pink Promiss - All rights reserved. Powered by Xenodesign