Miss Gay Holland

Welkom bij de enige officiële Verkiezing van Miss Gay Holland

Vrouw, Lesbian Gay, Bi Transvrouw, Bio Queen, of een vriendin? Wie wordt Miss Gay Holland© en wie gaat een jaar lang de Gay Scene promoten?

Wij zetten ons met de verkiezing van Miss Gay Holland oa in om het taboe rond de LHBTI - community te doorbreken. Met de Nationale Online Verkiezing van Miss Gay Holland, proberen wij landelijk bekendheid te geven aan de LHBTI en strijden wij voor meer tolerantie en maatschappelijke acceptatie.

Wij zijn op zoek naar kandidaten, die laten zien wie ze zijn, die vooral zichzelf zullen zijn, stralen en trots zijn op wie ze zijn. Kandidaten die een Statement willen maken maar ook willen strijden voor de fel begeerde titel van Miss Gay Holland(jaartal). Vul dan je eigen inschrijfformulier en quitclaim in.

Ook dit jaar willen we de mogelijkheid geven dat je iemand kan voordragen als kandidaat voor de verkiezing Miss Gay Holland. Ken jij iemand die de Titel Miss Gay Holland 2022 zeker verdient en wil je die voordragen? Geef de naam door van de persoon die jij wil voordragen als kandidaat en de reden voor het voordragen. Stuur dan jouw gegevens en de voordragen-gegevens even op via het voordraag-formulier. Duidelijk aangeven dat jij die persoon wil voordragen als kandidaat! Wij zullen contact opnemen met de voorgedragen kandidaat.

Wij proberen dit jaar groots naar buiten te treden met de Nationale Online Miss Gay Holland Verkiezing.

De Online verkiezing Miss Gay Holland 2022 is begin januari gestart. Het stemmen start 14 februari t/m 26 februari, bekendmaking 28 februari en de huldiging vindt plaats op 3 April 2022 tijdens de finale van Holland’s Best Drag ARTIST in Villa Thalia te Rotterdam. Stemmen is mogelijk door de naam van je favoriet te sturen naar info@missgayholland.nl.
Er kan maar één keer gestemd worden per persoon. De uitslag zal bekend worden gemaakt via de Social Media.
Dit betekent, geen voorronden in badpakken en avondjurken!

Schrijf je in, lees de Voorwaarden, vul de Quitclaim in en Upload je leukste foto, makkelijker kan het niet!

Miss Gay Holland 2019

Jo enny
Photo by Roberto Dresia

AANMELDEN MISS GAY HOLLAND

Miss Gay Holland in het teken van diversiteit.

Goed voorbeeld doet goed volgen, is het devies PINK Promiss, organisator van de Miss Gay Holland verkiezing.

ANBI

meer info, klik hier

Algemeen Nut Beogende Instelling

De Stichting heeft ten doel de LHBTI+ gemeenschap meer zichtbaar te maken en de maatschappelijke acceptatie te vergroten, middels het creëren van ontmoetingsplaatsen voor de gay, transgenders, interseksuelen, travestieten en biseksuele mannen en vrouwen.

meer info, klik hier

Volg ons via:

© Copyright 2021 - Stichting Pink Promiss - All rights reserved. Powered by Xenodesign